Flyttat klart

2010-11-17 @ 17:38:49

Då har vi flyttat klart och till och med hunnit flyttstäda, SÅÅ skönt att ha det gjort :) Fick hjälp av Sebastians och mina föräldrar ( Jonte..du skulle ha hjälpt till att bära, jag hade en specialkartong till dej ju,haha..)
Det känns lite konstigt att bo i Ornäs, lite långt hemifrån liksom.. men jag hoppas att det ska kännas mer hemma efter ett tag :)
Agnes tyckte det var jättejobbigt att flytta och var övertrött både fredag lördag och söndag..måndagen sov hon hela dagen!
Nu ska vi åka ut till Svärdsjö en sväng och hälsa på, jag Seb och Agnes.. kul att träffa dom och se hur stor "lillebror" har blivit!
Får skriva mer en annan gång :) Kram Kram
Husägare

2010-11-11 @ 22:49:41

Då var vi husägare :) känns konstigt men spännande.. har nog inte riktigt fattat än :)
Var förbi på förmiddagen idag och kikade med mamma och pappa..
Imorgon och på Lördag går flyttlasset, ska bli skönt att komma iordning. Just nu känns det bara som att vi bor i kartonger. Tur har vi så både mina och Sebs föräldrar är lediga i helgen och hjälper oss, underbara ni♥

Agnes hon växer på, och vilken skillnad det är på henne och hennes lilla kusin (utan namn).. på bara 2 månader syns det verkligen hur mycket hon har växt och utvecklats :) min underbara lillfisa!

Ska bli skönt när den här veckan är över.. det har vart så mycket nu.. med packning och friskvårdsinfo på jobbet.
Längtar såååå tills vi har städat ur här och man kan ägna sig åt att fixa i huset!

         RSS 2.0