"Alla" magbilder

2010-07-29 @ 12:38:58
3-4 veckor kvar till bebis♥

2010-07-29 @ 12:26:19

Då är det bara 3-4 veckor kvar till bebis.. dock tror både jag och Seb att den kanske kommer komma lite tidigare.. varför vet jag inte men bara känns så! Allt är iaf klart nu.. sängen och rummet :) Å har målat alla möbler HELT sj,hahaha'
Bebisen har förresten sjunkit ner ordentligt och fixerat sig, så nu är den på g ;) hihi
Tydligen blir jag inte större än såhär om magen, då det fixerat sig och börjat sjunka....

Bild för dagen :)Grodans rum
Vad har hänt annars? Jo, vi har vart i Sälen allihopa..vart en lång vecka (för mig..de andra tyckte den gick snabbt,haha.. men jag hade ju Seb med mig bara 2 nätter)
I Sälen hann vi med att bada på Experium (inte alls så bra som jag trodde), vandra lite samt åka på diverse utflykter...

Vi har hittat ett hus också :) så nu håller vi verkligen tummarna att vi får det, det är inte 100 % klart än..hihi
Här kommer Sommarbilder...

2010-07-16 @ 12:18:41

Familjen Idre´s pool (som INTE ska tas bort,haha)
Emma och Johan på Slussen där Emma förlora minigolfen,haha (fast jag vann inte heller..)
Älsklingen på slussen
Strandmys på Roxnäs udde♥Jag Och Grodans farmor var på självplocket i Borlänge och plockade en varsin 10-liters hink med goda jordgubbarImorgon åker jag och hela familjen till Sälenför en veckas semester.. Seb kommer på måndag och stannar till Onsdag. Det ska bli skönt att komma bort lite, och det blir väl sista semestern där man inte är förälder..
HELT SJUKT.. Snart har vi en bebis och det kommer något helt nytt i vårat liv :) Svårt att tro att det bara är 5 veckor kvar.. och i princip skulle den kunna komma när som helst...
Tiden har gått väldigt fort, fast jag är ju inte den som sitter still och låter dagarna bara gå utan ser till att fylla dem med saker att göra :)
Det mesta är ialla fall klart inför bebisens ankomst, sängen ska målas en gång till bara och mamma håller på att klä korgen.. annars är skötbort ihopsatt och målat, kläder är tvättade och vagn och bilstol står redo..
Har tom packat BB- väskan hemma IFALL det skulle hända något i Sälen..
Nu ska jag ut och gå lite, promenera bort till Emma och Jois på lite kaffe :)

KRMA KRAM
Ny magbild, v 32 + 6

2010-07-08 @ 00:02:57
Längesen nu..

2010-07-05 @ 07:47:55
Då var det ett tag sen man uppdaterade igen ;) haha
Vad har hänt sen sist? Jo, vi var på semester till Göteborg en liten sväng... Träffade Annelie, Ante och Christian och Sofia..
Vi provkörde också en bil som Älsklingen just nu är dit och hämtar :) hihi, så från idag har vi en Audi A6 kombi :)
Idag ska jag åka ut till Svärdsjö och försöka fixa med spjälsängen :) har även lyckats hitta både skötbord och spjälsäng, så nu är det mesta klart, ska bara målas ;) Ska även passa på att gräva bland systers bebiskläder idag :)
Kanske ska ta en ny magbild idag oxå. Känns som inte magen växt så jättemycket, det har däremot grodan gjort för det är rätt trångt i magen...
Nej, nu ska jag äta frukost.. Ha en bra dag :)

Kram Kram
         RSS 2.0